Description

Plasser i Folketeaterpassasjen finner du Burger Bar. Her får du hamburgere laget av nykvernet kjøtt som grilles på åpen kullgrill. Hamburgerbrødene er alltid bakt samme dag, og det etter en spesialoppskrift. Burgerene serveres med tilbehør som Burger Bar lager selv. Her er det ingen halvfabrikat eller frossenmat.

Ferske råvarer og stekt på kull, og dermed er det ikke et fast food-sted, men en restaurant. It´s Our Way Or The Highway.

Filosofi
De benytter ferskt norsk storfekjøtt og lager våre burgere for hånd og alle deres burgere er 200 gram (+) og stekes til medium på åpen kullgrill med en kjernetemperatur på 60°. Senter av burgeren vil fremdeles ha en rød kjerne.
Dette fordi det er ferskt kjøtt som ikke har vært frosset. Helt trygt å spise og akk så mye bedre!

Deres hjemmelagde fries stekes i en olivenolje med så høyt brennpunkt at den tåler å bli brukt i frityr. Bedre for hjertet, det liker vi godt.

Burgerbrødet bakes og leveres daglig fra Baker Samson etter en oppskrift de sammen har kommet frem til som kler burgeren deres perfekt.

De er sterke tilhengere av naturlig mat uten tilsetningsstoffer, og bruker verken halvfabrikater eller fryser…og er stolte av det!

Hvor vil du sitte?
Velg om du vil sitte oppe i restauranten, i baren, eller på langbord ute i Folketeaterpassasjen. Restauranten har to etasjer og lokalet er tegnet av Snøhetta.

Bord kan bookes via Burger Bar sin Facebook-side eller med sende epost.

Gjennom sommeren holder restauranten inne sommerstengt, men prøv gjerne uteserveringen ved Youngstorget.

Aldersgrense
Ingen aldersgrense for å spise i første etasjen, 20-årsgrense i restauranten i 2. etasje etter kl. 20.00.

Listing Information

Hverdag

72,-

72,-

Ingen i 1. etg*

Inne og ute

Høy

Ja

Ja

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

 

Related Listings

Nydalen Bryggeri og Spiseri

Nydalsveien 30 0484 Oslo

Man.-Ons 11:00-00:00
Torsdag 11:00-01:00
Fredag 11:00-02:00
Lørdag 12:00-02:00
Søndag 12:00-23:00

75,-

20 år i helger

Populær gastropub i Nydalen med blnnt annet eget brygget øl og gode pubretter på menyen. Ble kåret til Oslos beste gastropub i 2013. En del av Amundsen Bryggeri som produserer titallsvis ulike øl gjennom hele året, julemat i sesong, ølsmakinger og bryggeriomvisninger på forespørsel.les mer

Jacob Aall Majorstua

Bogstadveien 64, 0366 Oslo

Man-Ons, Søn 12:00-01:00
Fre-Lør 12:00-03:00
Tors 12:00-02:00

Med sin varme atmosfære og moderne interiør er Jacob Aall Brasserie & Bar på Majorstua en favoritt hos mange, både som nabolagets lune bar og spisested og et stamsted for tørste kaffegjester.les mer

BAR Tjuvholmen

Bryggegangen 6 0252 Oslo

Mandag stengt
Tirsdag - torsdag 17.00 - 01.00
Fredag - Lørdag 17.00 - 03.00
Søndag stengt

95,-

28 år

BAR Tjuvholmen er en bar og restaurant ved vannkanten i Oslos nyeste bydel. Her får du deilig mat og vin, spennende cocktails og stemningsfull musikk utover kvelden. Lokalene kan leies til private arrangementer og selskaper.les mer