Description

Statholdergaarden er Bent Stiansens gourmetrestaurant. Bent Stiansen ble i 1993 verdensmester i kokekunst, Bocuse d`Or. Han og hans team har drevet Statholdergaarden frem til å bli en av Oslos og Norges beste restauranter.

Ikke langt unna Akershus Festning og Forsvarsmuseet finner man klasserestauranten Statholdergaarden. Bent Stiansen er bakmannen bak denne fantastiske restauranten som kan skilte med én stjerne i den velkjente Michelin-guiden. I kjelleren finner du Statholderens Mat og Vinkjeller som er en mer uformell stue, uten at det skorter på kvaliteten på noen som helst måte.
Et besøk på Statholdergaarden kan anbefales om det så er for en feiring med kjæresten, forretningslunsj eller bare for å nyte mat i toppklasse.

Listing Information

Dress

Veldig høy

Ja

Ja

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

 

Related Listings

Bølgen & Moi Briskeby

Løvenskiolds gate 26 0260 Oslo

Man-Ons 11:00-01:00
Tors-Fre 07:30-01:00
Lør 09:00-01:00
Søn 11:00-17:00

Plassert ved Vestkanttorvet finner man Bølgen & Moi Briskeby, en av restaurantene drevet av Toralf Bølgen og Trond Moi. Bar og brasserie på Briskeby med internasjonal, avslappet stemning. Lokalet er en tidligere trafostasjon med 12 meters takhøyde. Hos Bølgen & Moi får man alt fra vedovnsbakt pizza til kveldens 5-retters meny.les mer

BAR Tjuvholmen

Bryggegangen 6 0252 Oslo

Mandag stengt
Tirsdag - torsdag 17.00 - 01.00
Fredag - Lørdag 17.00 - 03.00
Søndag stengt

95,-

28 år

BAR Tjuvholmen er en bar og restaurant ved vannkanten i Oslos nyeste bydel. Her får du deilig mat og vin, spennende cocktails og stemningsfull musikk utover kvelden. Lokalene kan leies til private arrangementer og selskaper.les mer

Bølgen & Moi Tjuvholmen

Tjuvholmen allé 5 0252 Oslo

Man-Fre 11:00-01:00
Lør 12:00-01:00

75

Stor, moderne restaurant ved kanalene på Tjuvholmen, en gangbro unna Bryggetorget på Aker Brygge. Bølgen & Moi-restaurantene ønsker å gi gjestene en spesiell opplevelse inspirert av samspillet mellom mat, vin og kunst. Menyen varierer fra burgere og salater til bugnende skalldyrplatå og 4-retters menyer.les mer